Hverdag i Holsted private børnehave

IMG_3653 (3).jpg
Holsted børnehave åbner kl. 06.00. De børn som kommer tidligt har mulighed for at spise morgenmad i børnehaven. Børnene skal selv medbringe morgenmad og evt mælk.

Kl. 07.30 fordeler vi os på børnehavens tre stuer. Børnene må gerne lege på tværs af stuerne. I løbet af formiddagen foregår der forskellige aktiviteter, leg, sang og musik, projekter. Vi går indimellem ture eller hjem til børnenes fødselsdage, hvis vi bliver inviteret.

Vi spiser mad kl. 11.00 og herefter sover de børn der har behov for det mens andre går på legepladsen.

Kl. 14.00 spiser vi vores medbragte frugt.

Børnehaven lukker kl. 17.00 mandag til torsdag og kl. 16.00 om fredagen.

Holsted børnehave er delt op i tre stuer: Troldunger, Spilopper og Solstråler. Fra januar til marts samles de fire-årige i en fjerde stue/gruppe med base i fællesrummet, inden de skal videre til solstrålestuen det sidste år inden de begynder i forårs-sfo og efterfølgende skole.

Vi har siden 2015 været godkendt som Grøn Spirer børnehave og modtager årligt det Grønne Spirerflag for vores arbejde med naturen i hverdagen

Grønne spirer er Friluftsrådets landsdækkende grønne mærkningsordning for børneinstitutioner. Vi har fokus på, at børnene får oplevelser i naturen, hvor de både bliver udfordret på deres sanser såvel som læringsmæssigt. Aktiviteterne giver større nærhed til naturen og stimulerer lysten til at lege og lære i den. Undersøgelser viser, at børn der opholder sig meget i naturen er mere raske og udvikler koncentrationsevne, samarbejdsvilje og opfindsomhed.

OBS! Har du brug for andre åbningstider, så kontakt os - vi kan måske imødekomme dine ønsker.